Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Spela i nuet – en undersökande workshop

2013/05/18 @ 13:00 - 18:00

SPELA I NUET – en undersökande workshop

Vad innebär det att spela i nuet?

Hur påverkar det ditt musicerande?

Hänger tankar och känslor ihop?

Vad händer i kroppen när vi tror på våra tankar?

 

Varmt välkommen att undersöka tillsammans med oss de utmaningar du ställs inför som musiker.
Klara och Martin utgör en unik kombination av kunskap och erfarenhet inom sina respektive områden.

Klara Hellgren, violin
Klara Hellgren har studerat vid Musikhögskolan i Göteborg. Vidare studier skedde i London vid Royal College of Music där hon tog kammarmusikdiplom. År 2000 tog hon slutligen solistdiplom vid Kungliga Musikhögskolan i Stockholm och framförde, i samband med detta, Sibelius violinkonsert tillsammans med Kungl. Filharmoniska Orkestern. Klara har sedan dess jobbat som konsertmästare, b l. a. i Göteborgs Symfoniker och på Folkoperan i Stockholm. Hon syns ofta som solist och kammarmusiker och finns representerad på ett stort antal radioinspelningar hos SR:s P2. Tillsammans med pianisten Terés Löf och cellisten Kati Raitinen bildar hon Trio Nova som rönt stor uppskattning. Klara Hellgren är sedan hösten 2005 anställd i Uppsala Kammarsolister och som konsertmästare i Uppsala Kammarorkester.

Martin Thambert
Martin har utövat qi gong, meditation och andra kroppsmedvetande övningar i över 25 år. Han har även studerat akupunktur och shiatsu som har sitt ursprung i österländsk medicin.
Martin har tillbringat nära sju år på ett meditationscenter i USA som munk. Både inom österlänsk medicin och inom meditation utforskar man hur kropp och sinne påverkar varandra. Idag driver Martin ”Holistiskt välmående” i Arvika, där han bl.a. undervisar i meditation och qi gong.

Workshopen är upplagd på två dagar. Max antal aktiva deltagare är 10. För större grupper eller för enskilda sessioner, kontakta Klara och Martin för mer info.

Kostnaden för hela gruppen och kurstillfället på två dagar är totalt 16 000 kr, inkl. soc. avgifter. Arrangören står för Klaras och Martins ev. rese och boendekostnader.
 

 

Detaljer

Datum:
2013/05/18
Tid:
13:00 - 18:00
Evenemang Kategori:

Plats

Ingesunds Musikhögskola
Arvika,